Over ons

Leuke Post, omdat het altijd zo leuk is om post te versturen. En het ook net zo leuk is om post te ontvangen. Daarom dus Leuke Post. Zoek hier uw leuke postkaarten uit voor Postcrossing, om uw vrienden te verrassen of gewoon zomaar. Leuke Post is trouwens een onderdeel van het bedrijf Olijhoek.nl.

Wij verkopen voornamelijk onze eigen kaarten en incidenteel andere merken. Onze kaarten worden in eigen beheer gedrukt en de afbeeldingen zijn ons eigendom, of met licentie aangekocht via diverse Stock websites, of behorende tot het public domain (CC0) en vrij van copyright, of met toestemming afgestaan door derden.

Over het algemeen is het formaat A6 (14,8 cm x 10,5 cm) en worden de kaarten gedrukt op 350 grams stevige sulfaatkarton. Daar waar dat niet zo is, staat dit erbij vermeld. De achterzijde is voorzien van een goed beschrijfbaar adresveld en in veel gevallen bevat de achterzijde nog leuke details. De voorzijde is afhankelijk van het type kaart, glanzend of mat.

Soms verkopen we ook andere producten, zoals kalenders en planners. Meestal in kleine oplage, zodat het een uniek product is.

Tevens is het mogelijk om bij ons uw eigen ansichtkaart(en) te laten drukken, als u een leuke foto of ander idee heeft. Meer hierover leest u op de pagina maatwerk.

Tot slot is het leuk om te weten dat wij partner zijn van bol.com. Daar hebben we een wisselende collectie artikelen, voor een deel setjes ansichtkaarten, soms ook die niet hier te koop zijn en vaak ook andere leuke hebbedingetjes.
Kom gerust eens kijken bij 
https://www.bol.com/nl/b/olijhoek-nl/599819983/

Vragen?
Graag via een e-mail naar info@leukepost.nl

Contactgegevens
Zie onze pagina "Contact"